Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Kysy lisää!

+358 44 98 19 489

tai

sähköpostilla

info@pohjolaspirit.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

 

 

 

 

 

 

Savonlinnan oopperajuhlamatka 13.-15.7.2018 - Täydellisen romanttinen oopperakesä on unelmien täyttymys!

 

Tuhansien tarinoiden ja monien taisteluiden keskiaikaisessa Olavinlinnassa, jykevien muurien keskellä, voit nauttia ikimuistoisesta oopperaelämyksestä ainutlaatuisessa tunnelmassa.

Olavinlinnan illoissa soivat suuret romanttiset klassikot, jotka koskettavat, puhuttelevat ja viihdyttävät ikiaikaisilla aiheillaan. Voit vain heittäytyä kauniin musiikin ja vuolaiden tunteiden vietäväksi ja kokea Savonlinnan kuuluisan, iloisen ja rennon juhlatunnelman keskellä Suvi-Saimaata.

Kun tulet kerran, tulet toistekin! Lämpimästi tervetuloa suuriin elämyksiin!

http://www.operafestival.fi/layouts/SOJ_2014/images/bg.jpg

 

ALUSTAVA MATKAOHJELMA

Perjantai 13.7.2018

 • Lähtö noin klo 6.15 Vehmaalta reittiä Mynämäki-Nousiainen-Masku-Raisio-Turku-Salo-Helsinki-Lappeenranta-Punkaharju (noin klo 14.30-15.00)
 • Lounas matkalla
 • Kirjautuminen hotelli Kruunupuiston superior-tason huoneisiin
 • Kello 15.40 lähtö hotelli Kruunupuiston laiturista 2,5 tunnin höyrylaivaristeilylle Saimaalle. Risteilyllä nautimme herkullisen päivällisen ja saavumme Olavinlinnan laituriin noin klo 18.00. 
 • Illan ooppera, Pjotr Tsaikovskin PATAROUVA,  alkaa klo 19.00.

 Patarouva on visuaalisesti häikäisevä uutuus

Elämä on peliä - Kesän uutuus on visuaalisesti häikäisevä, tiivistunnelmainen Patarouva, joka herättää eloon romantiikan ajan pietarilaiset seurapiirit. Ooppera perustuu Venäjän kansallisrunoilijan, A.S.Pushkinin tarinaan rikastumista pakkomielteisesti tavoittelevasta uhkapelurista Hermannista ja mystisestä kreivittärestä, jonka kuiskitaan tietävän voiton kortit. Juoneen kietoutuu tietenkin myös rakkaus - sekä alati läsnä oleva kuolema. Ohjaaja Jere Erkkilä lupaa yllätyksellisyyttä ja erityistä näyttävyyttä suurine kuoro- ja tanssikohtauksineen, joissa katsoja saa vain nauttia. (Lähde: Savonlinnan oopperajuhlat)

 • Oopperan jälkeen bussikuljetus hotellille, jossa on katettuna iltapala ihastuttavassa Inkeritalossa sen etukäteen varanneille.

 

Lauantai 14.7.2018

 • Kello 9.45 lähtö bussilla Metsämuseo Lustoon
 • Keittolounas noin klo 11.30
 • Vapaa-aikaa esim. kylpylä- ja kuntosalipalveluiden käyttöön tai upeaan Punkaharjun kansallispuistoympäristöön tutustumiseen  (hotellilta voi halutessaan vuokrata vaikka pyörän, kävelysauvat jne)
 • Grillipäivällinen klo 16.00 Inkeritalossa
 • Kello 17.30 lähtö illan oopperaan, Giuseppe Verdin OTELLO alkaa klo 19.00

 

Valta, mustasukkaisuus, intohimo, rakkaus - Otello täyttää kaikki odotukset ja tekee kunniaa Verdille ja Shakespearelle.  Mestariteoksessa soivat kaikki tiheät tunteet: odotus, pelko ja epätoivo, kateus, onni ja rakkaus. Tarina vallasta ja mustasukkaisuudesta on kuin tehty Olavinlinnan muureille! Hannu Linnun johtama Otello palkitsee ruhtinaallisesti kuulijansa, ja sen teemat muukalaisuus ja vieraudenpelko tuntuvat ajankohtaisemmilta kuin koskaan. (Lähde: Savonlinnan oopperajuhlat)

 •  Oopperan jälkeen paluu hotelliin ja iltapala tunnelmallisessa Inkeri-talossa etukäteen varauksen tehneille

 

Sunnuntai 15.7.2018 kotimatka

 • Uloskirjautuminen ja lähtö kotimatkalle hotellista klo 9.30
 • Käynti Johanna Oraksen taidekartanossa taiteilijan opastamana
 • Lounas Punaisen piipun kievarissa Juvalla
 • Käynti Mikkelin Kenkäverossa - Restauroidussa pappilassa  Saimaan rannalla voit omatoimisesti tutustua käsi- ja taideteollisuusnäyttelyihin, puutarhaan, puutarhapuotiin, käsityöläisaitoihin, käsityöpajaan ja Marttojen perinnetietokeskus Syreeniin ja nauttia halutessasi kahvit viehättävässä pappilaravintolassa.
 • Kotiin tullaan illalla monta ikimuistoista elämystä rikkaampana.

 

Hintatiedot:

Kahden hengen superiorhuoneessa 850€/hlö  ja yhden hengen superiorhuoneessa 895€/hlö

sisältäen:

 • bussimatkat hyvätasoisella turistibussilla
 • majoituksen hotelli Kruunupuiston superior-tason 2h huoneissa  aamiaisineen ja kylpylä- ja kuntosalipalveluineen
 • ohjelmassa mainitut ruokailut (2 x aamiainen, 3 x lounas, 2 x päivällinen)
 • höyrylaivaristeilyn Saimaalla päivällisineen hotelli Kruunupuistosta Olavinlinnan laituriin
 • oopperaliput Patarouvaan ja Otelloon hyvillä paikoilla
 • Johanna Oraksen taidekartanon, Suomen Metsämuseo Luston (pääsyliput ja opastus)  ja Mikkelin Kenkäveron

Lisämaksusta pakettihintaan väliaikakuohujuomat oopperassa ja yöpalat oopperailtoina Inkeritalossa 67€/hlö

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Kiinnostavia lisätietoja:

Hotelli Kruunupuisto Punkaharjun kansallismaisemassa Saimaan kauneimmalla paikalla on todellinen vapaa-ajan paratiisi, haluatpa liittää vapaa-aikaasi upeaa harjuluontoa tai vesi- ja kuntoiluelämyksiä sisällä ja ulkona. Monipuolisten palvelujen rinnalla upea harjuluonto tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ulkoilla, retkeillä ja nauttia järvimaisemasta.

Image result for hotelli kruunupuisto Image result for hotelli kruunupuisto Image result for punkaharju

Metsämuseo Lusto on metsäkulttuurin valtakunnallinen erikoismuseo ja tiedekeskus – ihmisen ja metsän menneisyyden sekä tulevaisuuden kansainvälinen kohtauspaikka Punkaharjulla. 

  Image result for lusto

Suomalaisille metsä on ollut, ja on edelleen, paitsi toimeentulon lähde ja metsän antimien aarreaitta, mutta myös paikka virkistäytymiselle ja rauhoittumiselle. Suomalaisten metsät -näyttelyssä liikutaan retkeilijän, metsästäjän, marjastajan ja luontoharrastajan metsässä sekä kerrotaan metsiensuojelusta. Näyttely avaa myös polkuja kansanperinteen metsään, metsämyyttien, -tarinoiden ja -uskomusten maailmaan – maailmaan, jossa metsään saattoi kadota yliluonnollisella tavalla.

Taidekartano Johanna Oras

     Image result for johanna oras taidekartano   Image result for johanna oras   http://johannaoras.com/wp-content/uploads/2017/03/Sata_tarinaa_72_1170.jpg

"Haluan viedä Sinut maailmoihin, jonne vain maalaus voi Sinua kuljettaa. Anna tämän maailman kietoa Sinut unelmiisi ja uusiin ihmeisiin ja vain taivas on rajana. Haluan antaa Sinulle maalauksieni kautta ripauksen romantiikkaa, ajatuksia elämästä, huikaisevia seikkailuja, leikkimielistä pilkettä ja sielujen sinfoniaa." (Johanna Oras)

Taiteilija Johanna Oras syntynyt Turussa 1970. Opiskellut kotimaan lisäksi mm. Pietarin Taideakatemiassa ja Firenzessä. Ollut mukana lukuisissa kansainvälisissä näyttelyissä; Pariisin Louvressa, Firenzessä, Antverpenissä, ja Minnesotassa Yhdysvalloissa. Helmikuussa 2005 hän osallistui Floridan kansainväliseen taidetapahtumaan.

Nuoren polven taiteilijaa, Johanna Orasta pidetään innovativisena uudistajana, joka on antanut vanhalle asetelmataiteelle uudet kasvot. Hän on ammentanut vaikutteita mm. flaamilaisesta maalaustyylistä,mutta käsittelee asetelmaa omalla, modernilla tavallaan. Tässä ajassa. Kirjat, elokuvat, maailmantapahtumat, muoti ja trendit, ikuistuvat kankaalle Johanna Oraksen uuttaluotaavissa asetelmamaalauksissa.

 

Ilmoittautuminen Savonlinnan oopperajuhlamatkalle TÄSTÄ!

 lenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Pohjola Spirit pidättää oikeuden muutoksiin!

Jaa sosiaalisessa mediassa