Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Kysy lisää!

+358 44 98 19 489

tai

sähköpostilla

info@pohjolaspirit.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

 

 

 

 

 

 

YKSI ÄITI, YKSI TYTÄR JA KOLME MAHDOLLISTA ISÄÄ  

Matka maailmanluokan huippumusikaaliin 5.5.2018

 

Maailman menestyksekkäin musikaali MAMMA MIA! 

Ensimmäistä kertaa käsikirjoitus ja kaikki laulut on käännetty suomeksi.  Suomalaisille avautuu siis ainutkertainen mahdollisuus kokea maailmanluokan huippumusikaali MAMMA MIA! omalla öidinkielellään Suomen suurimmassa teatterissa, Helsingin Messukeskuksen uudessa Amfi-teatterissa.

Yksi Suomen massiivisimmista musikaalituotannoista saa ensi-iltansa keväällä 2018. Kotimaiset tekijät spektaakkelin takana: Paula Vesala on vastannut ABBA-hittien käännöksestä ja lavalle nousevat mm. Laura Voutilainen, Tomi Metsäketo ja Nina Tapio. Kansainvälisen ensi-iltansa  Lontoossa vuonna 1999 saanut MAMMA MIA! on eräs maailman kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä musikaaleista, ja nyt se tuotetaan ja esitetään suomeksi ensimmäistä kertaa.

Yli 60 miljoonaa katsojaa ympäri maailmaa on rakastunut MAMMA MIA! -musikaalin henkilöhahmoihin, tarinaan ja musiikkiin. MAMMA MIA! –musikaalia esitetään edelleen täysille saleille niin West Endissä kuin Broadwayllakin. Musikaalia on esitetty yli 440 kaupungissa ympäri maailmaa. MAMMA MIA! esitettiin Suomessa 2014 ruotsiksi Svenska Teaternissa ja nyt on vuorossa suomenkielisen suurtuotanto. Lontoosta tuleva taiteellinen ryhmä tulee siis nyt takaisin Helsinkiin luodakseen uuden kansainvälisen huipputuotannon.

 Messukeskus Amfi -teatteri debytoi Suomen suurimpana musikaaliteatterina, joka tarjoaa upealle musikaalille sen ansaitsemat musiikkiteatteripuitteet hienoine pito- ja oheispalveluineen. Messukeskus Amfi -teatterissa tullaan tulevina vuosina esittämään suomalaiselle yleisölle maailmankuuluja kansainvälisiä musikaaleja.

 

MAMMA MIA! -tarina

Catherine Johnsonin käsikirjoittaman iloisen ja hauskan tarinan tapahtumapaikka on pieni kreikkalainen saari. 40-vuotiaan yksinhuoltajan, Donnan, tytär Sophia on menossa naimisiin, mutta Sophia ei tiedä kuka hänen isänsä on. Luettuaan salaa äitinsä päiväkirjaa hän tajuaa, että isäehdokkaita on peräti kolme. Yksi miehistä on siis hänen isänsä, mutta kuka? Saadakseen tietää, kuka hänen isänsä on, Sophia kutsuu salaa kaikki kolme miestä häihinsä.

 

Matkan hinta: 165€/hlö 

sisältäen musikaalilipun uuden Amfi-teatterin parhailla paikoilla ja bussikuljetukset reittiä Vehmaa - Mynämäki-Nousiainen-Masku-Raisio-Turku-Salo-Helsinki

Musikaali alkaa klo 19.00

Lämpimästi tervetuloa tähän huikeaan tapahtumaan!

 

Ilmoittautuminen Mamma Mia -musikaaliin 5.5.2018 TÄSTÄ!

 

Pohjola Spirit pidättää oikeuden muutoksiin!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna