Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Kysy lisää!

+358 44 98 19 489

tai

sähköpostilla

info@pohjolaspirit.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

 

 

 

 

 

 

Intohimona matkanjärjestäminen

 

Pohjola Spirit syntyi keväällä 2016 vuosien kypsyttelyn jälkeen. Opettajana olen vuosien ajan vienyt oppilaita koulun seinien ulkopuolelle tarjoten heille elämyksiä kouluarjen rinnalle. Matkoilla ovat tulleet tutuksi niin Turun seutu, Pohjois- ja Itä-Suomen jylhät maisemat, Norjan vuonot ja vuoristot  kuin Tukholman vanhan kaupungit tunnelmalliset kulmat.  Matkojen organisointi ja matkanjohtajana toimiminen toivat opettajan työhöni suolan ja ovat olleet myös minulle itselleni todella suuri ilo - jopa kutsumus.

 

Keväällä 2016 syntyi viimein oma matkailuyritykseni, Pohjola Spirit. Pitkän yläkoulumaailmassa hankitun kokemuksen lisäksi taustalla on vuosien innostunut suunnittelu perheen kanssa. Lomamatkamme ovat viime vuosina painottuneet niihin upeisiin luonto- ja kulttuurikohteisiin, joihin haluamme viedä myös Pohjola Spiritin asiakkaat.

 

Tarjoamme helpon, täysin valmiiksi suunnitellun ja järjestetyn matkan sekä leppoisan ja kiireettömän tunnelman, jossa jokaiselle jää aikaa ihmettelylle ja ihailulle. Matkoillamme oma aika ja ryhmän kanssa vietetty yhteinen aika ovat tasapainossa.

 

Pohjola Spiritin toimintaperiaatteena on luoda elämyksiä paikallista elinkeinoelämää tukien ja kunnioittaen. Valitsemme yhteistyökumppanimme huolella ja varmistamme laadun testaamalla palvelut henkilökohtaisesti. Yrityksemme on merkitty Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin ja noudatamme toiminnassamme KKV:n yleisiä valmismatkaehtoja.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan matkoillemme!

 

Iloisin terveisin,

 

Merja Rantasalo

 

Matka- ja tapahtumajärjestäjä
Y-tunnus: 2750541-2
www.pohjolaspirit.fi

E-mail: info@pohjolaspirit.fi

puh: +358 44 98 19 489